Föreläsningar

Våra föreläsningar är skräddarsydda efter varje kunds behov. Det gemensamma är att de är intressanta, inspirerande och innehållsrika.

Troed Troedson

Troed Troedson har arbetat som framtidsanalytiker i drygt 17 år och startade 1997 företaget Paradigmmäklarna som sedan dess genom åren bistått de flesta av Sveriges stora företag och organisationer med analysmodeller och scenarier för framtiden. Troed är också författare och en av landets absolut mest anlitade analytiker.
Troed kommer att på ett både roande och oroande sätt beskriva vart vår omvärld är på väg och varför detta händer och hur man kan hantera det. Han menar att vi är på väg in i en era där alla vet allt och att den framtida konkurrensen kommer att handla om innovation snarare än att kunna mest.. Att röra sig snabbast inom nya områden kommer att vara viktigare än att vara bäst på det gamla.
Läs mer om olika föreläsningar på Troed.com
Troed Troedson, troed@troed.com, 0705867288

Camilla Hending

Camilla Hending är samhällsanalytiker med en utbildning i kommunikationsvetenskap och har arbetat de senaste tio åren vid analysföretaget Paradigmmäklarna. Hon är också chefredaktör för tidningen Gränsbrytning och krönikör i Idrottens Affärer.
Hon anser att de förändringar vi nu står inför i stor utsträckning bygger på radikalt förändrade informations och kunskapsstrukturer, både lokalt och globalt. Camilla tror på att framtiden är ljus – med all säkerhet ljusare än någonsin! Att den framstår som hotande i de flesta fall beror på att vi använder oss av historiens glasögon och verktyg för att försöka förstå och påverka den värld som ligger framför oss. Om vi istället försöker värdera de kommande åren utifrån de kommande förutsättningarna bli bilden en helt annan.
Camilla föreläser framförallt om idrotten och dess förutsättningar för framtiden.